Loading map...

PRODÁNO

Prodej bytu 2+kk, Praha - Hloubětín

Poděbradská 588/142, Praha
prodáno
  • 6 340 000 Kč
  • Dispozice: 2+kk
  • Užitná plocha: 53 m²
  • Vypočítat
    hypotéku

let

%
VÝŠE MĚSÍČNÍ SPLÁTKY: 4 913,33 Kč
Kontaktovat finančního poradce
Dvořák Tomáš
tomas.dvorak@bonites.cz
+420774526841

Popis

Stars reality Vám zprostředkují prodej zrekonstruovaného světlého bytu s dispozicí 2+KK, který se nachází ve 2. nadzemním podlaží 5. podlažního cihlového domu v lokalitě Praha - Hloubětín. Celková plocha bytu je 55,53 m2 vč. sklepa ( 1,23 m2) a lodžie ( 1,29 m2). Byt prošel v roce 2016 kompletní rekonstrukcí. Původní byt s dispozicí 2+1 majitelé zrekonstruovali na nové 3+KK. V bytě je nová elektrika, nové zděné příčky, koupelnové jádro, samostatné wc a nové podlahy ( vinyl, parkety a dlažba). Zánovní je též kuchyňská linka se zabudovanými spotřebiči. V domě je zaveden internet jak O2, tak i UPC. Byt je poměrně slunný, neboť okna směřují na východ, jih i západ. Po dohodě s majiteli je možné ponechat v ceně bytu i vybavení. Za domem se nachází dětské hřiště. SVJ již schválilo zateplení domu.
Parkovat lze v blízkosti domu. Lokalita Hloubětín nabízí veškerou občanskou vybavenost školy, školky, restaurace, obchody. Pár minut od domu se nachází zastávka tramvají a metro linky "B" zastávka Hloubětín, která právě prochází novou rekonstrukcí včetně náměstí.
Hloubětín nabízí velmi dobrou dostupnost jak do centra města, tak do okrajových částí. V blízkosti nalezneme možnosti pro relaxaci a sportovní využití, cyklostezky a přírodní park Klánovice - Čihadla.
ID: 101247

6 340 000 Kč

Cena je včetně provize RK a včetně právního servisu.

Specifikace

Vlastnictví: osobní
V bloku
Stav: velmi dobrý
Konstrukce: cihlová
Celkem: 5 podlaží
Energetická třída: D
2+kk
Umístění v: 2 podlaží

Vybavení

Parkovacích míst: 1
Garáž
Sklep
Elektřina
Plyn
Voda
Ústřední - dálkové
Kanalizace
Výtah
Telefon
Internet
Balkón
Terasa
Lodžie
Bazén
Průchozí pokoje